Khamis lepas Public Gold mengadakan FBLive tentang Kehebatan Dinar Emas. Terdapat pelbagai promosi semasa FBLive tersebut di mana saya rasa sangat rugi jika saya kongsi dengan rakan-rakan semua.

FBLive tersebut juga boleh ditonton di sini

Ada beberapa Promosi istimewa yang saya nak kongsi di sini

Promosi Goldbar Raya 2020M / 1441H

Promosi Goldbar Hari Raya

Sempena Hari Raya ini, promosi Goldbar Raya ditawarkan. Melalui promosi istimewa ini, kedua-dua goldbar (reka bentuk yang berbeza) akan mempunyai no siri yang sama. Jadi ia sangat sesuai dijadikan barang koleksi. Dengan promosi ini, goldbar ini akan dihantar terus ke alamat rumah. Jadi tidak perlu keluar rumah dan ini dapat meminimakan risiko jangkitan Virus Covid-19.

Kepada merka yang bajet sedikit lari disebabkan Raya, jangan risau : set istimewa ini boleh dimiliki juga dengan kaedah Easy Payment Plan, EPP4X dengan modal serendah RM150/sebulan. Selesai bayaran pihak Public Gold akan kurier Emas tersebut ke alamat anda.

Istimewa untuk pelanggan baru (belum pernah buat belian dengan Public Gold)

Belian minimum 1 Dinar (4.25 gram) atau 10 gram Jongkong Emas edisi Bunga Mas dan akan terima 1 goldcard holder secara Percuma. Selain itu ada pilihan untuk beli melalui kaedah EPP10X – jadi modal sangat minimum setiap bulan. Tanpa promosi ini, Public Gold hanya tawarkan EPP10X untuk belian RM5,000 ke atas.

Khas untuk pelanggan baru

Istimewa untuk pelanggan setia Public Gold

Pasti penyimpan-penyimpan Emas setia Public Gold tertanya-tanya “Takkan pelanggan baru jer dapat promosi istimewa?”

Jangan risau, semua pelanggan Public Gold juga boleh membuat belian Min 1 Dinar atau 10 gram Jongkong Emas edisi Bunga Mas dengan kaedah EPP10X. Jadi ini peluang yang sangat baik untuk selamatkan lebihan tunai di tangan.

Promosi belian Dinar dan Jongkong Emas

Promosi Dealer

Bagi mereka yang ingin konsisten menyimpan Emas, saya sangat-sangat sarankan untuk ambil promosi Dealer ini. Istimewanya di Public Gold ini, untuk menjadi Dealer tiada yuran sebarang yuran hangus, tiada sebarang komitmen, tiada ‘Target Sales’ yang perlu dicapai untuk kekalkan status Dealer. Paling best adalah status Dealership kekal sepanjang hayat.

Sebagai Normal Dealer anda mendapat insentif sebanyak 1% untuk setiap belian sendiri dan juga untuk belian pelanggan yang anda perkenalkan kepada Public Gold sepanjang pembelian dibuat – bukan ‘once-off’ yer! Insentif untuk Priority Dealer pula sebanyak 1.5% Bukan itu sahaja yer – setiap jualan Emas atau Perak pula, Dealer akan menerim 0.3% insentif. Jadi kepada yang faham tentang spread, status Dealer ini sangat bagus untuk memaksimakan keuntungan dalam menyimpan Emas kerana ia mengurangkan peratus ‘spread’ produk yang kita beli.

Saya masih ingat lagi ketika saya ingin mengambil promosi Priority Dealer pada tahun 2017. Ketika itu belian yang diperlukan adalah RM30,000 melalui GAP. Jadi tiada peluang untuk belian secara EPP dengan modal minima pada ketika itu.

Promosi Dealer

Promosi Tambahan

Promosi Set Dinar Istimewa dan PG Jewel

Kepada pengumpul-pengumpul yang minat mengumpul item dengan nombor siri yang sama, ada Set Dinar Istimewa. Set ini boleh didapati dengan EPP10X. Selain itu untuk penggemar Barang Kemas pula, belian terkumpul produk PG Jewel sejumlah RM5,000 pula akan layak untuk menjadi Normal Dealer.

Rebut Peluang Istimewa Ini

Peluang seperi ini bukan selalu yer. Jadi manfaatkan peluang yang ada sebaik mungkin. Kelebihan lain buat belian semasa promosi ini ialah – setiap belian akan menerima penyertaan untuk cabutan bertuah. Tanpa promosi ini, sebarang belian tidak akan mendapat sebarang peluang Cabutan Bertuah.

Berminat nak dapatkan promosi ini, boleh buat pembelian sendiri Atau paling mudah cuma hubungi saya di 019-2284724 untuk saya uruskan semua. Anda cuma sambung beraya. Bayaran hanya perlu dilakukan selepas terima invois daripada pihak Public Gold.

Nota : Harga Emas pada poster adalah harga pada 24/5/2020. Bermula Isnin (25/5/2020), harga Emas di laman web Public Gold akan dikemaskini setiap 20 minit mengikut harga Emas Dunia.

Redzuan

Dealer Aktif Public Gold

Kongsikan Artikel Ini
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •